Kartupeļu un ķirbju sautējums ar vistas gaļu
Foto: Shutterstock
5.0000 3
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3
3 kartupeļi
kartupeļi
1
1 sīpols
sīpols
2
2 burkāni
burkāni
200 g
200 g ķirbji
ķirbji
300-400 ml
300-400 ml dārzeņu buljons
dārzeņu buljons
3
3 vistas filejas
vistas filejas
60 ml
60 ml saldais krējums
saldais krējums
1 ĒK
1 ĒK timiāns
timiāns
1 TK
1 TK čili pārslas
čili pārslas
1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Sautējumi
  • Pasaules Virtuve
  • Gards dārzeņu sautējums ar vistas gaļas gabaliņiem. Lai dārzeņi saglabātu garšu un formu, tos nepārsautē.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sīpolus sasmalcina, timiānu sakapā sīkākās lapiņās. Katliņā uzkarsē eļļu un saber sīpolus, pievieno arī čili pārslas un timiānu. Apcep aptuveni piecas minūtes, līdz sīpoli caurspīdīgi.

    Tad pievieno gabaliņos sagrieztus burkānus un kartupeļus. Tos pasutina 5–6 minūtes. Pēc tam sautējumam liek klāt nelielos gabaliņos sagrieztu vistu un apcep kopā ar dārzeņiem, līdz gabaliņi viegli apcepušies.

    Sautējumam pārlej buljonu un vāra aptuveni 7–9 minūtes. Tad pievieno kubiņos sagrieztu ķirbi un turpina sutināt piecas minūtes. Divas minūtes pirms sautējums gatavs, tam pielej saldo krējumu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form