Foto: Shutterstock
Gards dārzeņu sautējums ar vistas gaļas gabaliņiem. Lai dārzeņi saglabātu garšu un formu, tos nepārsautē.
40Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
3 kartupeļi1 sīpols2 burkāni200 gķirbji400 mldārzeņu buljons3 vistas filejas60 mlsaldais krējums1 ĒKtimiāns1 TKčili pārslas1 ĒKolīveļļa

Sagatavošana

1

Sīpolus sasmalcina, timiānu sakapā sīkākās lapiņās. Katliņā uzkarsē eļļu un saber sīpolus, pievieno arī čili pārslas un timiānu. Apcep aptuveni piecas minūtes, līdz sīpoli caurspīdīgi.

2

Tad pievieno gabaliņos sagrieztus burkānus un kartupeļus. Tos pasutina 5–6 minūtes. Pēc tam sautējumam liek klāt nelielos gabaliņos sagrieztu vistu un apcep kopā ar dārzeņiem, līdz gabaliņi viegli apcepušies.

3

Sautējumam pārlej buljonu un vāra aptuveni 7–9 minūtes. Tad pievieno kubiņos sagrieztu ķirbi un turpina sutināt piecas minūtes. Divas minūtes pirms sautējums gatavs, tam pielej saldo krējumu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!