Omlete ar kartupeļiem un puraviem
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g kartupeļi (nomizoti un sagriezti šķēlītēs)
kartupeļi (nomizoti un sagriezti šķēlītēs)
30 g
30 g sviests
sviests
350 g
350 g puravi (sagriezti ripiņās)
puravi (sagriezti ripiņās)
6
6 sakultas olas
sakultas olas
2 ĒK
2 ĒK piens
piens
 
garšvielas
garšvielas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Dārzeņu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Sātīga kartupeļu un puravu omlete, ko baudīt ne vien brokastīs, bet arī kādā citā maltītē dienas laikā. Ja omleti vēlies nedaudz citādāku, to var cept arī cepeškrāsnī un papildināt ar rīvētu cieto sieru.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kartupeļus saber katliņā, pārlej ar ūdeni un novāra 5 minūtes. Pēc tam nokāš.

    Pannā izkausē sviestu un apcep tajā puravus aptuveni 5 minūtes, līdz tie mīksti. Tad pieber novārītos kartupeļus un apcep vēl 5 minūtes.

    Kad tas izdarīts, sajauc sakultās olas ar pienu, pievieno garšvielas pēc vēlēšanās un masu pārlej kartupeļiem un puraviem. Omleti cep tik ilgi, līdz tā ir gatava.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form