85Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
kartupeļi rīsi burkāni sīpoli sāls malti melnie pipri pētersīļi milti
Sagatavošana
1
Kartupeļus ar mizu novāra, nomizo un sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.
2
Rīsus sālsūdenī novāra.
3
Sīpolus un burkānus nomizo, sarīvē uz rupjās dārzeņus rīves (sīpolus arī var smalki sagriezt) un eļļā apcep.
4
Kartupeļus sajauc ar rīsiem, sīpoliem un burkāniem. Pievieno sāli, maltus melnos piparus, sasmalcinātus pētersīļu zaļumus un samaisa. Mīklu liek nostāvēties 30 minūtes.
5
No mīklas veido kotletes, apviļā miltos vai rīvmaizē un cep uz pannas - sakarsētā eļļā - no abām pusēm.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit