Kartupeļu un rīsu kotletes
Foto: Shutterstock
4.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
kartupeļi
kartupeļi
 
rīsi
rīsi
 
burkāni
burkāni
 
sīpoli
sīpoli
 
sāls
sāls
 
malti melnie pipri
malti melnie pipri
 
pētersīļi
pētersīļi
 
milti
milti
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Grūtnieces ēdienkarte
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Receptes cukura diabēta slimniekiem
  • Ikdienas maltītei
  • Kartupeļu ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kartupeļu - rīsu kotletes atslodzei no gaļas.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kartupeļus ar mizu novāra, nomizo un sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.

    Rīsus sālsūdenī novāra.

    Sīpolus un burkānus nomizo, sarīvē uz rupjās dārzeņus rīves (sīpolus arī var smalki sagriezt) un eļļā apcep.

    Kartupeļus sajauc ar rīsiem, sīpoliem un burkāniem. Pievieno sāli, maltus melnos piparus, sasmalcinātus pētersīļu zaļumus un samaisa. Mīklu liek nostāvēties 30 minūtes.

    No mīklas veido kotletes, apviļā miltos vai rīvmaizē un cep uz pannas - sakarsētā eļļā - no abām pusēm.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form