
Kartupeļu - rīsu kotletes atslodzei no gaļas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Kartupeļus ar mizu novāra, nomizo un sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.
Rīsus sālsūdenī novāra.
Sīpolus un burkānus nomizo, sarīvē uz rupjās dārzeņus rīves (sīpolus arī var smalki sagriezt) un eļļā apcep.
Kartupeļus sajauc ar rīsiem, sīpoliem un burkāniem. Pievieno sāli, maltus melnos piparus, sasmalcinātus pētersīļu zaļumus un samaisa. Mīklu liek nostāvēties 30 minūtes.
No mīklas veido kotletes, apviļā miltos vai rīvmaizē un cep uz pannas - sakarsētā eļļā - no abām pusēm.
Iesūtīja: Ieva
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.