Foto: Shutterstock
Kartupeļu - rīsu kotletes atslodzei no gaļas.
85Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

kartupeļi rīsi burkāni sīpoli sāls malti melnie pipri pētersīļi milti

Sagatavošana

1

Kartupeļus ar mizu novāra, nomizo un sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.

2

Rīsus sālsūdenī novāra.

3

Sīpolus un burkānus nomizo, sarīvē uz rupjās dārzeņus rīves (sīpolus arī var smalki sagriezt) un eļļā apcep.

4

Kartupeļus sajauc ar rīsiem, sīpoliem un burkāniem. Pievieno sāli, maltus melnos piparus, sasmalcinātus pētersīļu zaļumus un samaisa. Mīklu liek nostāvēties 30 minūtes.

5

No mīklas veido kotletes, apviļā miltos vai rīvmaizē un cep uz pannas - sakarsētā eļļā - no abām pusēm.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!