Foto: Shutterstock
Kartupeļu un sēņu sautējums ar kausēto sieru - der lietošanai arī svara vērotājiem.
35Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
8 kartupeļi gsēnes sīpoli2 glāzesūdens1 buljona kubiņš garšvielas kausētais siers zaļumi

Sagatavošana

1

Ņem kartupeļus, sagriež kā zupai/sautējumam, katlā ielej 2 glāzes ūdens, iemet kartupeļus + buljona kubiciņu+ garšvielas un vāra.

2

Pa to laiku sagriež lielu sīpolu (vai vairākus mazus), met uz pannas, kamēr tie cepās, sagriež sēnes, met uz pannas un sēnes ar sīpoliem cep, kamēr viss šķidrums izcepies, visu saber katlā pie kartupeļiem, kas ir gandrīz gatavi, pāris minūtes pasutina un pievieno kausēto sieru (pēc iespējas liesāku) un zaļumus.

Iesūtīja: pece

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!