Foto: Privātais arhīvs
Jauns veids, kā izmantot kartupeļus, kad šķiet, ka idejas jau aptrūkušās. Piedzīvojums būs ne tikai garšā, bet arī pagatavošanas veidā – lai pagatavotu sāļo, neparasto gardumu, būs nepieciešama vafeļu panna.. Palīgos vari saukt arī bērnus, kuriem cepšana vafeļu pannā liksies aizraujoša. Recepti iesaka gardēde Veronika Ļevša.
60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

320 gvārīti kartupeļi2 gab.olas80 gmilti50 grīvēts siers naža galscepamais pulveris120 gskābais krējums50 gspeķītis garšvielas

Sagatavošana

1

Vārītus kartupeļus samīca biezenī.

2

Pievieno smalki sagrieztu speķīti, olas un krējumu, visu kārtīgi sajauc.

3

Pievieno sieru un garšvielas, visu samaisi.

4

Pievieno miltus un cepamo pulveri, sajauc.

5

Liec mīklu uzkarsētā vafeļu pannā un cep apmēram četras minūtes, līdz vafeles ir zeltaini brūnas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!