Kartupeļu un speķīša vafeles ar sieru
Foto: Privātais arhīvs
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
320 g
320 g vārīti kartupeļi
vārīti kartupeļi
2 gab.
2 gab. olas
olas
80 g
80 g milti
milti
50 g
50 g rīvēts siers
rīvēts siers
naža gals
naža gals cepamais pulveris
cepamais pulveris
120 g
120 g skābais krējums
skābais krējums
50 g
50 g speķītis
speķītis
 
garšvielas
garšvielas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Ikdienas maltītei
  • Karstās uzkodas
  • Kartupeļu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Jauns veids, kā izmantot kartupeļus, kad šķiet, ka idejas jau aptrūkušās. Piedzīvojums būs ne tikai garšā, bet arī pagatavošanas veidā – lai pagatavotu sāļo, neparasto gardumu, būs nepieciešama vafeļu panna.. Palīgos vari saukt arī bērnus, kuriem cepšana vafeļu pannā liksies aizraujoša. Recepti iesaka gardēde Veronika Ļevša.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vārītus kartupeļus samīca biezenī.

    Pievieno smalki sagrieztu speķīti, olas un krējumu, visu kārtīgi sajauc.

    Pievieno sieru un garšvielas, visu samaisi.

    Pievieno miltus un cepamo pulveri, sajauc.

    Liec mīklu uzkarsētā vafeļu pannā un cep apmēram četras minūtes, līdz vafeles ir zeltaini brūnas.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form