Nomizo palielus kartupeļus un nogriež tiem apakšu, lai kartupeļi stāvētu stabili. Kartupeļiem nogriež arī augšas malu un ar nazi izurbina caurumu.
Tajā ieliek kotlešu masu: maltā gaļa, ola, milti un sāls pēc garšas. Uzliek atpakaļ micītes un kartupeļus ieliek krāsnī cepties.
Kad kartupeļi gatavi, tos kārto uz lēzena šķīvja. Kartupeļus uztupina uz tomātu šķēles, kurai nedaudz uzsmērēts brokastu siers.
Kartupeļa vīriņa seja: acis - no diviem pipariem un mute - tomātu šķēlītes. Roku vietā ieliec zaļumu lapiņas. Micīte top šādi: tomātu un kartupeļu šķēlēm un brokastu siera piciņai cauri izver zaļumu zariņu. Ēdienu izdekorē ar atlikušajiem zaļumiem un tomātu gabaliņiem.
Iesūtīja: Ramona (tea)
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit