Kartupeļu/tomātu sacepums
Foto: Shutterstock
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Kartupeļu/tomātu sacepums ikdienas maltītei vai svinību cienastam.

Kartupeļus nomizo un sagriež ripiņā, jo plānākas ripiņas, jo ātrāk pagatavosiet, ja izmanto vārītus kartupeļus, tad gatavošanas laiks būs 20 min. Tomātus sagriež šķēlītēs, sīpolus notīra, sagriež ripiņās.

Cepamtraukā kārtām liek kartupeļus, tomātus un sīpolus. Katru kārtu pārkaisa ar sāli un pārlej ar 2 ĒK eļļas. Kārtojumu pārkaisa ar sadrupinātu brinzu, rīvmaizi un oregano.

Cep cepeškrāsnī 60 min 180 grādu temperatūrā.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form