Foto: Shutterstock
Kartupeļu sacepums ar tomātiem ikdienas maltītei vai svinību cienastam.
60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
800 gkartupeļi500 gtomāti500 gsīpoli100 grīvmaize100 gbrinza0.5 glāzeolīveļļa oregano/raudene sāls

Sagatavošana

1

Kartupeļus nomizo un sagriež ripiņās, jo plānākas ripiņas, jo ātrāk pagatavosiet, ja izmanto vārītus kartupeļus, tad gatavošanas laiks būs 20 minūtes. Tomātus sagriež šķēlītēs, sīpolus notīra, sagriež ripiņās.

2

Cepamtraukā kārtām liek kartupeļus, tomātus un sīpolus. Katru kārtu pārkaisa ar sāli un pārlej ar 2 ēdamkarotēm eļļas.

3

Kārtojumu pārkaisa ar sadrupinātu brinzu, rīvmaizi un oregano.

4

Cep cepeškrāsnī 60 minūtes 180 grādu temperatūrā.

Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!