Foto: Shutterstock
Katlā vienkārši pagatavojams, sulīgs cūkas cepetis sīpolu mērcē.
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

cūkgaļas kakla karbonāde vai šķiņķis sīpoli sāls malti melnie pipari rozmarīns

Sagatavošana

1

Aptuveni 20-30 cm garu (vai tik lielu, cik atļauj katliņa diametrs) gabalu cūkgaļas šķiņķa vai kakla karbonādes apcep strauji no visām pusēm pannā.

2

Katliņā liek gradzenos sagrieztus sīpolus, tuz tiem – cepeti, visu pārlej ar ūdeni, bet ne pārāk daudz – lai katls būtu piepildīts ar ūdeni vien 5 cm augstumā. Gaļu pārkaisa ar sāli, pipariem, pievieno pāris rozmarīna zariņus.

3

Sautē zem vāka uz pavisam nelielas liesmas aptuveni 2 stundas, līdz sīpoli pārvēršas mērcē, ik pa laikam lielo gaļas gabalu pagrozot un aplaistot ar šķidrumu, kas izdalās no sīpoliem.

Iesūtīja: Krizdole

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!