Katlā gatavots cūkas cepetis sīpolu mērcē
Foto: Shutterstock
4.2000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
cūkgaļas kakla karbonāde vai šķiņķis
cūkgaļas kakla karbonāde vai šķiņķis
4-5
4-5 sīpoli
sīpoli
 
sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
 
rozmarīns
rozmarīns
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Gaļas ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Katlā vienkārši pagatavojams, sulīgs cūkas cepetis sīpolu mērcē.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Aptuveni 20-30 cm garu (vai tik lielu, cik atļauj katliņa diametrs) gabalu cūkgaļas šķiņķa vai kakla karbonādes apcep strauji no visām pusēm pannā.

    Katliņā liek gradzenos sagrieztus sīpolus, tuz tiem – cepeti, visu pārlej ar ūdeni, bet ne pārāk daudz – lai katls būtu piepildīts ar ūdeni vien 5 cm augstumā. Gaļu pārkaisa ar sāli, pipariem, pievieno pāris rozmarīna zariņus.

    Sautē zem vāka uz pavisam nelielas liesmas aptuveni 2 stundas, līdz sīpoli pārvēršas mērcē, ik pa laikam lielo gaļas gabalu pagrozot un aplaistot ar šķidrumu, kas izdalās no sīpoliem.

    Iesūtīja: Krizdole

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form