
Katlā vienkārši pagatavojams, sulīgs cūkas cepetis sīpolu mērcē.
Aptuveni 20-30 cm garu (vai tik lielu, cik atļauj katliņa diametrs) gabalu cūkgaļas šķiņķa vai kakla karbonādes apcep strauji no visām pusēm pannā.
Katliņā liek gradzenos sagrieztus sīpolus, tuz tiem – cepeti, visu pārlej ar ūdeni, bet ne pārāk daudz – lai katls būtu piepildīts ar ūdeni vien 5 cm augstumā. Gaļu pārkaisa ar sāli, pipariem, pievieno pāris rozmarīna zariņus.
Sautē zem vāka uz pavisam nelielas liesmas aptuveni 2 stundas, līdz sīpoli pārvēršas mērcē, ik pa laikam lielo gaļas gabalu pagrozot un aplaistot ar šķidrumu, kas izdalās no sīpoliem.
Iesūtīja: Krizdole