Kaukāza šašliks stundas laikā
Foto: No privātā arhīva
2.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1,5 kg
1,5 kg cūkgaļa
cūkgaļa
1 gab.
1 gab. citrons
citrons
600 g
600 g sīpoli
sīpoli
2
2 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
4 TK
4 TK cukurs
cukurs
1 ĒK
1 ĒK sāls
sāls
1 ĒK
1 ĒK Piecu piparu maisījums
Piecu piparu maisījums
  • Kaukāziešu nacionālā virtuve
  • Šašliks un citi grila ēdieni
  • Katram latvietim ir sava Kaukāza šašlika recepte, kuru tam iedevis kāds zinātājs, kuram to savukārt iedevis kāds cits zinātājs. Garšo mums tas Kaukāza šašliks, garšo! Un, ja vēl gaļu var samarinēt stundas laikā – ideāli! "Egitas virtuve" dalās ar savu recepti. Grilējiet uz veselību!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu sagriež paprāvos (5x5cm) gabalos.

    Citronu un sīpolus nomizo, sagriež rupjos gabalos, ķiploku sagriež plānās šķēlītēs, pievieno gaļai. Pārkaisa ar sāli, cukuru, pipariem un piecas minūtes visu sparīgi mīca, lai izdalās sula.

    Trauku pārklāj un noliek vēsumā uz 45 minūtēm. Ar stundu pietiks, lai gaļa iemarinētos.

    Pirms likšanas uz iesma vai grilējamā restē, gaļai notīra sīpolu gabalus un nospiež lieko marinādi.

    Grilē kā nu katrs grilmeistars paradis.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!

    Tags

    Kaukāza šašliks Šašliks Ķiploks Citrons Piecu piparu maisījums Cūkgaļa Cukurs Sāls Sīpoli Kaukāziešu nacionālā virtuve Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas Šašliks un citi grila ēdieni viegli
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form