35Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
kausētie sieriņi80 gsiers3 ĒKrīsi3 burkāni1 sīpols kartupeļi1 lauru lapa malti melnie pipari sāls
Sagatavošana
1
Katlā uzvārīt 2,5 l ūdens, pievienot nomazgātus rīsus, vārīt 20 minūtes, tad likt gabaliņos sagrieztu kausēto sieru* un izmaisīt, nenoņemot no uguns, līdz siers izkūst. Tad pievienot gabaliņos sagrieztus burkānus, kartupeļus, sīpolus (var apcept sviestā), piparus, sāli.
2
Vārīt līdz dārzeņi paliek mīksti, tad noņemt katlu no uguns un ar blenderi sablenderēt vai ar stampiņu sastampāt, līdz zupa paliek krēmveidīga. Zupu karsēt 10-15 minūtes, uz lēnas uguns.
3
Pasniedz zupu ar pārkaisītu sieru un sausiņiem.
*kausēti sieriņi - kuri tādi mazi folijā
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit