Kazenes savā sulā
Foto: DELFI
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
300-400 g

Kazenes savā sulā - ziemas īpašajam baudījumam.

Ogas kārtām pārkaisa ar cukuru un pievieno citronskābi (2 g uz 1 l burku), pēc tam atstāj uz 12 stundām vēsā vietā.

Kad atdalīsies sula, ogas izliek burkās, aizpildot tās līdz "pleciņiem", sulu uzsilda līdz 90*C un pārlej ogas. Pasterizē 80*C (0,5 l – 10 minūtes, 1 l – 15 minūtes) sterilizē attiecīgi 5 un 8 minūtes.

Iesūtīja: Agri

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form