Kefīra mīklas kēkss ar rabarberiem un zemenēm
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
1 glāze
2 glāzes
0.5 TK
Pildījumam:
pēc garšas

Ātri pagatavojams kārums ar sulīgiem rabarberiem, zemenēm ģimenes palutināšanai.

Bļodā sajauc vispirms slapjās sastāvdaļas - olas ar kefīru. Atsevišķi ar dakšiņu sajauc visas sausās sastāvdaļas - miltus, cukuru, sodu. Sausās sastāvdaļas pieber slapjajām un ar koka karoti vai silikona lāpstiņu rūpīgi samaisa.

Mīklu lej ietaukotā cepamajā veidnē. Ļoti labi derēs kēksa forma.

Pārkaisa nomizotus un sagrieztus rabarberus, notīrītas, mazākos gabalos sagrieztas zemenes. Pārlej ar krējumu, kas samaisīts ar cukuru un kanēli.

Cep 180 grādos 25-30 minūtes vai tik ilgi, līdz kēkss vidus daļā ir izcepies un virskārta kļuvusi viegli kraukšķīga un zeltaina.

Iesūtīja: bluse

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form