11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 glāzekefīrs1 glāzecukurs2 glāzesmilti0.5 TKsoda2 olas PILDĪJUMAM:150 grabarberi100 gzemenes175 gskābs krējums pēc garšascukurs1 TKkanēlis
Sagatavošana
1
Bļodā sajauc vispirms slapjās sastāvdaļas - olas ar kefīru. Atsevišķi ar dakšiņu sajauc visas sausās sastāvdaļas - miltus, cukuru, sodu. Sausās sastāvdaļas pieber slapjajām un ar koka karoti vai silikona lāpstiņu rūpīgi samaisa.
2
Mīklu lej ietaukotā cepamajā veidnē. Ļoti labi derēs kēksa forma.
3
Pārkaisa nomizotus un sagrieztus rabarberus, notīrītas, mazākos gabalos sagrieztas zemenes. Pārlej ar krējumu, kas samaisīts ar cukuru un kanēli.
4
Cep 180 grādos 25-30 minūtes vai tik ilgi, līdz kēkss vidus daļā ir izcepies un virskārta kļuvusi viegli kraukšķīga un zeltaina.
Iesūtīja: bluse
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit