Kefīra mīklas kēkss, kas izdodas vienmēr
Foto: DELFI
3.1250 64
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Ātri un vienkārši pagatavojams, sulīgs un patīkami maigs – tieši šāds ir šis kēkss, kurš izdodas vienmēr. Papildini gardumu ar saldētām vai svaigām ogām, žāvētiem augļiem, riekstiem un rozīnēm pēc sirds patikas!

Olas un cukuru kārtīgi sakuļ. Pievieno glāzi kefīra un samaisa.

Masai pievieno miltus, kas sajaukti ar dzeramo sodu. Visu samaisa līdz viendabīgas konsistences mīklai.

Pievieno izvēlētās ogas, augļus vai riekstus, visu samaisa un lej ietaukotā veidnē.

Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 180 grādos aptuveni 45 minūtes.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form