Kefīra mīklas kēkss, kas izdodas vienmēr
Foto: DELFI
3.2211 95
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
3
3 olas
olas
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
1 glāze
1 glāze kefīrs
kefīrs
2 glāzes
2 glāzes milti
milti
1 TK
1 TK dzeramā soda
dzeramā soda
1 glāze
1 glāze pēc izvēles – svaigas vai saldētas ogas, žāvēti augļi, rieksti
pēc izvēles – svaigas vai saldētas ogas, žāvēti augļi, rieksti
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Lieldienu receptes
  • Kēksi
  • Pasaules Virtuve
  • Ātri un vienkārši pagatavojams, sulīgs un patīkami maigs – tieši šāds ir šis kēkss, kurš izdodas vienmēr. Papildini gardumu ar saldētām vai svaigām ogām, žāvētiem augļiem, riekstiem un rozīnēm pēc sirds patikas!

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olas un cukuru kārtīgi sakuļ. Pievieno glāzi kefīra un samaisa.

    Masai pievieno miltus, kas sajaukti ar dzeramo sodu. Visu samaisa līdz viendabīgas konsistences mīklai.

    Pievieno izvēlētās ogas, augļus vai riekstus, visu samaisa un lej ietaukotā veidnē.

    Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 180 grādos aptuveni 45 minūtes.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form