Dienas gardums – kefīra plātsmaize ar āboliem
Foto: Privātais arhīvs
4.0000 6
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
2 gab. olas
olas
1 glāze
1 glāze kefīrs
kefīrs
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
2 glāzes
2 glāzes milti
milti
1 TK
1 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
 
āboli
āboli
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Plātsmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Lai šo gardumu pagatavotu, būs nepieciešams mazliet pacietības tieši ābolu kārtošanā. Bet rezultāts būs ne tikai skaists, bet garšā lielisks. To vari pasniegt ar saldējumu vai vaniļas mērci. Recepti iesaka gardēde Aiga Balode.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sagriez ābolus plānās šķēlēs.

    Olas sajauc ar cukuru, tad pievieno kefīru.

    Miltiem pievieno cepamo pulveri.

    Miltus iemaisi kefīra masā.

    Mīklu liec veidnē un kārto virsū ābolus.

    Liec cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā aptuveni 30 minūtes.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form

    Luminor biznesam