Foto: Shutterstock
Kefīra un banānu kēkss bez olām pēc vēlmes papildināts ar augļiem vai riekstiem.
40Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 glāzekefīrs1 glāzemilti0.66 glāzecukurs1 TKsoda2 ĒKkakao1 banāns

Sagatavošana

1

Visas sastāvdaļas samaisa, lej kēksa formā. Banānu nomizo, gareniski pārgriež divās daļās un iegremdē mīklā.

2

Liek veidni krāsnī un 180 grādos cep ~30 minūtes.

3

Gatavību pārbauda, iedurot mīklā ar koka iesmiņu - ja tas nāk ārā sauss, tad kēkss ir gatavs.

* mīkla ir pamats, klāt var likt - riekstus, rozīnes, aprikozes, plūmes u.c..

Iesūtīja: Zaķa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!