40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
5 vidēji skābeni āboli100 gsviests1.5 glāzesmilti1 glāzecukurs3 olas0.5 TKsoda vai cepamais pulveris1 gab.vanilīna cukurs
Sagatavošana
1
Ābolus nomizo un sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.
2
Mīkstu sviestu samīca, ja nāk laukā sūkalas, tās nolej, tad pievieno cukuru un labi sakuļ. Olas sakuļ un pievieno sviesta masai.
3
Mīklai pievieno ābolus, miltus un sodu. Sajauc visu viendabīgā mīklā, ielej veidnē un cep cepeškrāsnī līdz gatavs.
4
Atdzisušu kēksu pārkaisa ar pūdercukuru.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit