Foto: Shutterstock
Lielisks un viegli pagatavojams kēkss ar rīvētiem āboliem, ko var pasniegt visos gadalaikos.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

5 vidēji skābeni āboli100 gsviests1.5 glāzesmilti1 glāzecukurs3 olas0.5 TKsoda vai cepamais pulveris1 gab.vanilīna cukurs

Sagatavošana

1

Ābolus nomizo un sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.

2

Mīkstu sviestu samīca, ja nāk laukā sūkalas, tās nolej, tad pievieno cukuru un labi sakuļ. Olas sakuļ un pievieno sviesta masai.

3

Mīklai pievieno ābolus, miltus un sodu. Sajauc visu viendabīgā mīklā, ielej veidnē un cep cepeškrāsnī līdz gatavs.

4

Atdzisušu kēksu pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!