40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
225 gkviešu milti300 gcukurs375 gsviests375 gmelnā šokolāde ar 70% kakao6 gab.olas300 gvalrieksti1 TKvaniļas cukurs1 šķipsnajūras sāls
Sagatavošana
1
Šokolādi salauž gabaliņos, liek katliņā, pieliek sviestu un kausē uz lēnas uguns.
2
Sakuļ olas ar cukuru un vaniļas cukuru.
3
Izkausēto šokolādi ar sviestu lej olu masā. Samaisa.
4
Masai pa porcijām, pakāpeniski pievieno miltus un kārtīgi izmaisa.
Ber iekšā valriekstus salauztu nevienādos gabaliņos (es liku tikai 100 g un likās pietiekoši) un visu kārtīgi samaisa.
5
Cepešpannu izklāj ar cepamo papīru, kuru ieziež ar sviestu. Lej kēksa masu, izkārto to vienmērīgi un liek cepeškrāsnī.
6
Cep 180°C 15-20 minūtes. Gatavs. Izņem no plāts, atstāj atdzist.
Iesūtīja: merry
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit