80Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 gab.Dobeles dzirnavnieka kēksa maisījums150 gūdens90 gmargarīns eļļa vai sviests rozīnes aprikozes2 ĒKmilti
Sagatavošana
1
Miltu maisījumu sajauc kā noteikts uz paciņas, tas ir 90 g taukvielu (eļļa, margarīns vai sviests) un 150 g ūdens.
2
Mīklu sajauc vai sablenderē. Atstāj nostāvēties 30 minūtes.
3
Aprikozes un rozīnes nomazgā. Aprikozes sagriež, sajauc ar rozīnēm un miltiem. Iemaisa mīklā.
4
Mīklu lej ietaukotā veidnē. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep gatavu.
5
Temperatūra 180*C cepšanas laiks ~ 30-45 minūtes.
6
Gatavu nedaudz atdzesē, apkaisa ar pūdercukuru un gatavs lietošanai.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit