
Loading...
Sastāvdaļas
4 gab.
4 gab. vistas krūtiņa
vistas krūtiņa100 g
100 g sviests
sviests2 gab.
2 gab. cieti vārītas olas
cieti vārītas olas1 gab.
1 gab. ola
ola1 ĒK
1 ĒK eļļa
eļļa1 ĒK
1 ĒK sasmalcināti pētersīļi
sasmalcināti pētersīļi malti melnie pipari
malti melnie pipari sāls
sālsKijevas kotletes no vistas gaļas ar olu. Ļoti labi garšos ar rīsiem, kartupeļiem vai svaigiem salātiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Gatavo pildījumu. Sakultu sviestu sajauc ar rīvētu, novārītu olu, pētersīļiem, sāli un pipariem.
Vistas krūtiņas sagriež porciju gabaliņos, ar gaļas āmurīti nedaudz izklapē, lai sanāk līdzeni, vienmērīgi gabaliņi. Uz katra gabaliņa liek pildījumu un gabaliņu sarullē.
Kotletes apviļā miltos, tad sakultā olā, tad rīvmaizē. Liek taukvāres katlā un cep 8-10 minūtes 180 grādos.
Iesūtīja: Ieva
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.