Kijevas kotletes
Foto: Shutterstock
4.0000 4
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kijevas kotletes no vistas gaļas ar olu. Ļoti labi garšos ar rīsiem, kartupeļiem vai svaigiem salātiem.

Gatavo pildījumu. Sakultu sviestu sajauc ar rīvētu, novārītu olu, pētersīļiem, sāli un pipariem.

Vistas krūtiņas sagriež porciju gabaliņos, ar gaļas āmurīti nedaudz izklapē, lai sanāk līdzeni, vienmērīgi gabaliņi. Uz katra gabaliņa liek pildījumu un gabaliņu sarullē.

Kotletes apviļā miltos, tad sakultā olā, tad rīvmaizē. Liek taukvāres katlā un cep 8-10 minūtes 180 grādos.

Iesūtīja: Ieva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form