Kijevas kotletes
Foto: Shutterstock
4.0000 4
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
4 gab.
4 gab. vistas krūtiņa
vistas krūtiņa
100 g
100 g sviests
sviests
2 gab.
2 gab. cieti vārītas olas
cieti vārītas olas
1 gab.
1 gab. ola
ola
1 ĒK
1 ĒK eļļa
eļļa
1 ĒK
1 ĒK sasmalcināti pētersīļi
sasmalcināti pētersīļi
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
 
sāls
sāls
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kijevas kotletes no vistas gaļas ar olu. Ļoti labi garšos ar rīsiem, kartupeļiem vai svaigiem salātiem.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gatavo pildījumu. Sakultu sviestu sajauc ar rīvētu, novārītu olu, pētersīļiem, sāli un pipariem.

    Vistas krūtiņas sagriež porciju gabaliņos, ar gaļas āmurīti nedaudz izklapē, lai sanāk līdzeni, vienmērīgi gabaliņi. Uz katra gabaliņa liek pildījumu un gabaliņu sarullē.

    Kotletes apviļā miltos, tad sakultā olā, tad rīvmaizē. Liek taukvāres katlā un cep 8-10 minūtes 180 grādos.

    Iesūtīja: Ieva

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form