Ķiplokotie paprikas salāti ziemai bez pasterizēšanas
Foto: Privātais arhīvs
0 0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
3 kg
3 kg paprika
paprika
3
3 ķiploka galviņas
ķiploka galviņas
1
1 bunte diļļu
bunte diļļu
250 ml
250 ml eļļa
eļļa
250 ml
250 ml etiķis
etiķis
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
3 ĒK
3 ĒK sāls
sāls
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ikdienas maltītei
  • Salāti ziemai
  • Pasaules Virtuve
  • Ātri pagatavojami paprikas salāti bez pasterizēšanas un liekām pūlēm. Pārbaudītu recepti ziemas krājumu papildināšanai iesaka mūsu lasītāja Diana Lapinska.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Paprikai izņem sēklotni, sagriež strēmelītēs. Ķiplokus nomizo, izpiež caur spiedi vai sarīvē uz smalkās rīves. Dilles sakapā.

    Katlā uzkarsē eļļu, liek iekšā papriku, ķiplokus, dilles un apmaisa.

    Pievieno cukuru, sāli, etiķi, apmaisa un sautē.

    Kad masa sāk burbuļot, turpina karsēt 5 minūtes, tad karstu liek iepriekš izplaucētās burkās, aizskrūvē ar izplaucētiem vāciņiem, apgriež burkas ar vāciņiem uz leju un atdzesē.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form