Ķiplokotie paprikas salāti ziemai bez pasterizēšanas
Foto: Privātais arhīvs
Loading...
Sastāvdaļas

Ātri pagatavojami paprikas salāti bez pasterizēšanas un liekām pūlēm. Pārbaudītu recepti ziemas krājumu papildināšanai iesaka mūsu lasītāja Diana Lapinska.

Paprikai izņem sēklotni, sagriež strēmelītēs. Ķiplokus nomizo, izpiež caur spiedi vai sarīvē uz smalkās rīves. Dilles sakapā.

Katlā uzkarsē eļļu, liek iekšā papriku, ķiplokus, dilles un apmaisa.

Pievieno cukuru, sāli, etiķi, apmaisa un sautē.

Kad masa sāk burbuļot, turpina karsēt 5 minūtes, tad karstu liek iepriekš izplaucētās burkās, aizskrūvē ar izplaucētiem vāciņiem, apgriež burkas ar vāciņiem uz leju un atdzesē.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form