Cepti burkāni ar humusu
Foto: Publicitātes attēls
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Garšīgi un maigi burkāniņi, pašu taisīts humuss un mazliet ķiploka asumiņam – maltīte reizēm, kad ātri jāpabaro visizsalkušākos. Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā "Rimi" gardēžu komandas šefpavārs Normunds Baranovskis.

Sakarsētā pannā ielej eļļu, pievieno rozmarīna zariņu saspiestām ķiploka daivām. Samazina karstumu, lai eļļa sautētos, nevis degtu. Liek burkāniņus un sautē. Uzliek pannai vāku, bet laiku pa laikam pakrata pannu, lai apmaisītu burkānus.

Ja burkāniņi ir mazi un tievi, tie būs gatavi 5 minūtēs. Tikmēr liek visas humusam nepieciešamās sastāvdaļas blenderī un samaļ humusu.

Burkāniņus liek uz papīra salvetes, lai notecētu liekā eļļa, pārkaisa tos ar sāli. Burkānus pasniedz ar humusa mērci.

Comment Form