Ķiploku maize ar sieru un bekonu
Foto: Vida Press
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Šī ir ļoti ātra un vienkārša recepte, turklāt ķiploku maizīti var sagatavot jau laicīgi, sasaldēt un sacept vēlāk.

Sakarsē krāsni līdz 190 grādiem.

Gatavo bekona sviestu. Nelielos gabaliņos sagrieztu bekonu pannā apcep, līdz tas ir kraukšķīgs un brūns.

Bekonu atdzesē un samaisa ar sviestu, sasmalcinātiem ķiplokiem un zaļumiem.

Gatavo maizi. Maizi iegriež, it kā dalot šķēlēs, bet pilnībā nepārgriežot.

Katrā iegriezumā pilda bekona sviestu un rīvētu mocarellu.

Liek maizi krāsnī un cep 15 minūtes vai līdz siers izkusis.

Ja vēlies sagatavoto maizi cept vēlāk, to vari sasaldēt. Iesaiņo maizi folijā un pārtikas plēvē. Maize no saldētavas jāizņem pāris stundas pirms cepšanas.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form