Ķiploku pasta ziemas krājumiem
Foto: Kristīne Jančevska
3.5000 16
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
2 kg
2 kg nomizoti ķiploki
nomizoti ķiploki
500 ml
500 ml olīveļļa vai vīnogu kauliņu eļļa
olīveļļa vai vīnogu kauliņu eļļa
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
  • Mērces ziemai
  • Dažādi
  • Ass un pikants ēdiens
  • Pasaules Virtuve
  • "Prezentējam ķiploku pastu! Stilīga lieta imunitātei, ko ziemā lieto mērcēs, zupās, uz grauzdētas maizītes – variantu ir daudz. Lai tiktu pie pastas, vispirms ejam uz Nakts tirgu un meklējam vietējos, lētākos ķiplokus. Tad liekam vīram lobīt, līdz viņam uz pirksta uzmetas tulzna," pārbaudītu ķiploku saglabāšanas recepti ar smaidu iesaka mūsu lasītāja Kristīne Jančevska.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Izkarsē burciņas un vākus.

    Ķiplokus sablendē ar eļļu, sāli un pipariem viendabīgā masā.

    Pastu pilda burciņās, pasterizē 15 minūtes un aizvāko.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form