Ķiploku sviests
Foto: Shutterstock
3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas

Ķiploku sviests - karstmaizēm, tostiem un gaļas šmorēšanai.

Ķiplokus nomizo, aplej ar verdošu ūdeni, nosusina. Sasmalcina ar ķiploku spiedi vai sarīvē uz pašas smalkākās rīves.

Mīkstu sviestu sakuļ, pievieno ķiplokus un samaisa. Sviestu uzglabā ledusskapī.

Iesūtīja: Ieva

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form