Foto: DELFI
Ķiploku mērci pasniedz pie vārītas vai ceptas gaļas, ceptiem baklažāniem vai citiem dārzeņiem.
20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

8 gab.ķiploku daiviņas1 TKsāls2 tasesizmērcēta baltmaize0.5 taseolīveļļa0.25 taseetiķis

Sagatavošana

1

Piestā saberž notīrītas ķiploku daiviņas kopā ar sāli un labi samaisa ar izmērcēto maizi, līdz izveidojas viendabīgs maisījums.

2

Tad pievieno eļļu un etiķi.

3

Pasniedz pie vārītas vai ceptas gaļas, ceptiem baklažāniem vai citiem dārzeņiem.

4

Mērci var papildināt ar riekstiem vai mandelēm.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!