Ķirbja vok sautējums ar tītaru un pupiņām
Foto: Shutterstock
3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Lai pagatavotu šo ēdienu, būs nepieciešama vokpanna, protams, var izlīdzēties arī ar parastu, samērā dziļu pannu, tomēr tad rezultāts nebūs tik ātrs un garšīgs.

Tītara fileju sagriež šaurās strēmelītēs, ber sakarsētā pannā un strauji apcep. Apcepto gaļu uz mirkli izņem no pannas.

Sagriež nelielos kubiņos mizotu ķirbi, ber karstajā vokpnannā un apcep, līdz tas kļūst caurspīdīgs.

Liek klāt smalki sagrieztu sīpolu, tītara filejas strēmelītes, pievieno pēc garšas sāli un garšvielas, visu izkarsē.

Beigās, kad ķirbis izskatās gatavs, pievieno pupiņas tomātu mērcē.

Mirkli pasautē.

Pasniedz, pārkaisot ar rīvētu Parmezan sieru.

Iesūtīja: Puteklis

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form