40Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
gabals ķirbja3 gab.vistas filejas1 sīpols400 gbundža pupiņu tomātu mērcē400 gbundža konservētu tomātu gabaliņos pēc garšascietais siers pēc garšassāls pēc garšaslociņi
Sagatavošana
1
Vistas fileju sagriež šaurās strēmelītēs, ber sakarsētā pannā un strauji apcep. Apcepto gaļu uz mirkli izņem no pannas.
2
Sagriež nelielos kubiņos mizotu ķirbi un sīpolu, ber karstajā pannā un apcep, līdz tas kļūst caurspīdīgs.
3
Liek klāt apceptās filejas strēmelītes, tomātus, pievieno pēc garšas sāli un visu izkarsē.
4
Beigās, kad ķirbis izskatās gatavs, pievieno pupiņas tomātu mērcē un mirkli pasautē.
5
Pasniedz, pārkaisot ar rīvētu cieto sieru un lociņiem.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit