Ķirbja vok sautējums ar tītaru un pupiņām
Foto: Shutterstock
3.6667 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Lai pagatavotu šo ēdienu, būs nepieciešama vokpanna. Protams, var izlīdzēties arī ar parastu, samērā dziļu pannu.

Vistas fileju sagriež šaurās strēmelītēs, ber sakarsētā pannā un strauji apcep. Apcepto gaļu uz mirkli izņem no pannas.

Sagriež nelielos kubiņos mizotu ķirbi un sīpolu, ber karstajā pannā un apcep, līdz tas kļūst caurspīdīgs.

Liek klāt apceptās filejas strēmelītes, tomātus, pievieno pēc garšas sāli un visu izkarsē.

Beigās, kad ķirbis izskatās gatavs, pievieno pupiņas tomātu mērcē un mirkli pasautē.

Pasniedz, pārkaisot ar rīvētu cieto sieru un lociņiem.

Iesūtīja: Puteklis

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form