30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
ķirbis2 gab.burkāni2 gab.sīpoli garšvielas žāvēta gaļa
Sagatavošana
1
Ņem ķirbi (tā būs pamatmasa), nomizo sagriež palielos kubiņos, pierīvē uz rupjās rīves burkānus, sīpolus nomizo un sagriež katru 6 daļās, pielej ūdeni tā, lai viss top nesegts, pieliek garšvielas vai buljona kubiņu un vāra, kamēr mīksts.
2
Visu sablenderē un sanāk biezeņzupa.
3
Pievieno sīki sagrieztu žāvētu gaļiņu un uzvāra vēlreiz visu kopā.
4
Pasniedzot var likt klāt kausēto sieru/krējumu/majonēzi, čipsus vai grauzdiņus vai ēst tāpat.
Iesūtīja: pece
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit