Ķirbja biezeņzupa ar žāvētu gaļu
Foto: Shutterstock
4.5000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Sātīgai maltītei ķirbja biezeņzupa ar žāvētu gaļu.

Ņem ķirbi (tā būs pamatmasa), nomizo sagriež palielos kubiņos, pierīvē uz rupjās rīves burkānus, sīpolus nomizo un sagriež katru 6 daļās, pielej ūdeni tā, lai viss top nesegts, pieliek garšvielas vai buljona kubiņu un vāra, kamēr mīksts.

Visu sablenderē un sanāk biezeņzupa.

Pievieno sīki sagrieztu žāvētu gaļiņu un uzvāra vēlreiz visu kopā.

Pasniedzot var likt klāt kausēto sieru/krējumu/majonēzi, čipsus vai grauzdiņus vai ēst tāpat.

Iesūtīja: pece

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form