Foto: Shutterstock
Sātīgai maltītei ķirbja biezeņzupa ar žāvētu gaļu.
30Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

ķirbis2 gab.burkāni2 gab.sīpoli garšvielas žāvēta gaļa

Sagatavošana

1

Ņem ķirbi (tā būs pamatmasa), nomizo sagriež palielos kubiņos, pierīvē uz rupjās rīves burkānus, sīpolus nomizo un sagriež katru 6 daļās, pielej ūdeni tā, lai viss top nesegts, pieliek garšvielas vai buljona kubiņu un vāra, kamēr mīksts.

2

Visu sablenderē un sanāk biezeņzupa.

3

Pievieno sīki sagrieztu žāvētu gaļiņu un uzvāra vēlreiz visu kopā.

4

Pasniedzot var likt klāt kausēto sieru/krējumu/majonēzi, čipsus vai grauzdiņus vai ēst tāpat.

Iesūtīja: pece

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!