Ķirbja biezzupa ar kurkumu
Foto: Shutterstock
5.0000 1
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Ķirbja biezzupa ar kurkumu - pat ķirbju nīdēji ēd un slavē.

Ķirbja gabaliņus, burkānus sarīvētus, puķkāpostus, buljona kubiņus un kurkumu liek katlā.

Pārlej ar ūdeni, lai pārsedzas. Vāra, kamēr mīksts.

Pielej kādus 150-100 ml saldā krējuma un sablendē.

* garšvielas piekoriģē pēc garšas, bet traki laba sanāk! Pat ķirbju nīdēji ēd un slavē. Var pielikt sagrauzdētus sīpolu, vai apceptas gaļas gabaliņus

Iesūtīja: MisDiizelis

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form