Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ķirbja biezzupa ar sieru - vienkārši, ātri un sātīgi.

Ķirbi sagriež palielos gabaliņos, pievieno sarīvētu svaigu burkānu, sagrieztu sīpolu vai puravu. Pārlej ar ūdeni (tikai tik, lai dārzeņi būtu apsegti) un pievieno buljona kubiciņu, vāra kamēr mīksti.

Sasmalcina ar blenderi. Liek atpakaļ uz mazas uguns, pievieno kausēto sieru vai sarīvētu sieru un pievieno nedaudz tomātu mērces.

Iesūtīja: lauvenite

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form