Ķirbja un ābolu pankūkas ar citronu sulu
Foto: Shutterstock
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 gab.
0.5 glāze
0.5-1 glāze
naža gals
naža gals

Ķirbja - ābolu pankūkas garšo pat tiem, kam ķirbji negaršo.

Sarīvē ķirbjus, ābolus.

Pieliek olas, miltus, sāli, cukuru pēc garšas un konsistences.

Kefīrā izšķīdina sodu un citronskābi vai citronu sulu, to pievieno pie kopējās masas, tik daudz, lai nav par plānu/pa biezu.

Mīklas piciņas liek uz pannas un cep no abām pusēm.

* vīram negaršo ķirbji, bet citrona sula noņem ķirbja garšu un pēc ķirbja nemaz negaršo.

Iesūtīja: minka la bam

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form