Foto: Shutterstock
Ķirbja - ābolu pankūkas garšo pat tiem, kam ķirbji negaršo.
30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
300 gķirbji300 gskābeni āboli2 gab.olas0.5 glāzekefīrs1 glāzemilti naža galssoda naža galscitronskābe sāls cukurs

Sagatavošana

1

Sarīvē ķirbjus, ābolus.

2

Pieliek olas, miltus, sāli, cukuru pēc garšas un konsistences.

3

Kefīrā izšķīdina sodu un citronskābi vai citronu sulu, to pievieno pie kopējās masas, tik daudz, lai nav par plānu/pa biezu.

4

Mīklas piciņas liek uz pannas un cep no abām pusēm.

* vīram negaršo ķirbji, bet citrona sula noņem ķirbja garšu un pēc ķirbja nemaz negaršo.

Iesūtīja: minka la bam

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!