Ķirbja un apelsīnu kūka bez baltajiem miltiem un cukura
Foto: Personiskā arhīva foto
0 0
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
kūkas masai
400 g
400 g bio tofu bez piedevām
bio tofu bez piedevām
100 g
100 g Indijas rieksti
Indijas rieksti
1 ĒK
1 ĒK augu proteīnu pulveris (vaniļas)
augu proteīnu pulveris (vaniļas)
300 g
300 g dateles
dateles
1 glāze
1 glāze rīvēts ķirbis
rīvēts ķirbis
2 ĒK
2 ĒK kokosu eļļa
kokosu eļļa
1 TK
1 TK kanēlis
kanēlis
1 TK
1 TK kurkuma
kurkuma
0.5 gab.
0.5 gab. apelsīna miziņa
apelsīna miziņa
pamatnei
2 glāzes
2 glāzes auzu milti
auzu milti
2 gab.
2 gab. banāni
banāni
2 ĒK
2 ĒK ķirbju sēklu proteīns
ķirbju sēklu proteīns
1 glāze
1 glāze rīvēts ķirbis
rīvēts ķirbis
1 ĒK
1 ĒK kokosu eļļa
kokosu eļļa
1 TK
1 TK kurkuma
kurkuma
0.5 gab.
0.5 gab. apelsīna miziņa
apelsīna miziņa
krēmam
50 g
50 g Indijas rieksti
Indijas rieksti
3 ĒK
3 ĒK apelsīnu sula
apelsīnu sula
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Gardums, ja vēlies būt augstākajās garšas virsotnēs, bet tai pat laikā pievērs uzmanību uzņemtajām kalorijām. Kūka ir lieliska. Tās vilinošā smarža piepilda virtuvi. Šķiet, ka gatavojot pat nevar sagaidīt, kad tā būs gatava. Tās saulainais un košais izskats uzrunā. Recepti iesaka fitnesa trenere Līga Dziļuma.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Kūkas pamatnei samīci banānus ar kokosa eļļu.

    Piemaisi citas pamatnes sastāvdaļas, liec veidnē.

    Sablendē kūkas masas sastāvdaļas, pārlej pamatnei.

    Cep 20–25 minūtes 200 grādu temperatūrā.

    Krēmam sablendē riekstus un apelsīnu sulu.

    Kad kūka atdziest, virsū liec krēmu.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form