Foto: Shutterstock
Ķirbja un rīsu putra - veselībai un labam noskaņojumam.
15Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 glāzerīsi2 glāzesķirbja mīkstums, rīvēts2.5 glāzespiens2 ĒKcukurs šķipsnasāls

Sagatavošana

1

Rīsus ber katliņā, virs tiem kārtu rīvēto ķirbju, pievieno sāli, cukuru, visu pārlej ar pienu un vāra.

2

Kad parādās pirmie burbuļi, katliņam uzliek vāku un uz vismazākās liesmas sautē 15 minūtes.

3

Noņem katliņu no plīts, nogaida vēl 5 minūtes, tad putru apmaisa un liek bļodās. Pievieno medu, riekstus vai sviestu pēc garšas.

Iesūtīja: Iveta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!