15Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 glāzerīsi2 glāzesķirbja mīkstums, rīvēts2.5 glāzespiens2 ĒKcukurs šķipsnasāls
Sagatavošana
1
Rīsus ber katliņā, virs tiem kārtu rīvēto ķirbju, pievieno sāli, cukuru, visu pārlej ar pienu un vāra.
2
Kad parādās pirmie burbuļi, katliņam uzliek vāku un uz vismazākās liesmas sautē 15 minūtes.
3
Noņem katliņu no plīts, nogaida vēl 5 minūtes, tad putru apmaisa un liek bļodās. Pievieno medu, riekstus vai sviestu pēc garšas.
Iesūtīja: Iveta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit