
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g ķirbju biezenis
ķirbju biezenis140 g
140 g svaigais siers
svaigais siers2 TK
2 TK želatīns
želatīns pēc garšas
pēc garšas kanēlis, muskatrieksts
kanēlis, muskatrieksts4 ĒK
4 ĒK iebiezinātais piens ar cukuru
iebiezinātais piens ar cukuru150 g
150 g saldais krējums
saldais krējums4 gab.
4 gab. pilngraudu cepumi
pilngraudu cepumiMaigs un gaisīgs deserts, kas gan nesader ar apņemšanos šogad beidzot notievēt. Ja skapjaugšā aizķēries kāds ķirbis, griez to pušu un pēc krēma pagatavošanas izmanto atlikušo ogu un iebiezināto pienu sulīgas kūkas pagatavošanā.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Ķirbju biezeni puto kopā ar svaigo sieru, iebiezināto pienu un uzbriedinātu, sildot izšķīdinātu želatīnu.
Pievieno kanēli un rīvētu muskatriekstu.
Atsevišķi saputo saldo krējumu un iemaisa ķirbja un svaigā siera putojumā.
Kārto glāzītēs un dekorē ar sadrupinātiem cepumiem.

Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.