Ķirbju krēms ar svaigo sieru un putukrējumu
Foto: DELFI
3.1250 8
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
150 g
150 g ķirbju biezenis
ķirbju biezenis
140 g
140 g svaigais siers
svaigais siers
2 TK
2 TK želatīns
želatīns
pēc garšas
pēc garšas kanēlis, muskatrieksts
kanēlis, muskatrieksts
4 ĒK
4 ĒK iebiezinātais piens ar cukuru
iebiezinātais piens ar cukuru
150 g
150 g saldais krējums
saldais krējums
4 gab.
4 gab. pilngraudu cepumi
pilngraudu cepumi
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Krēmi
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Maigs un gaisīgs deserts, kas gan nesader ar apņemšanos šogad beidzot notievēt. Ja skapjaugšā aizķēries kāds ķirbis, griez to pušu un pēc krēma pagatavošanas izmanto atlikušo ogu un iebiezināto pienu sulīgas kūkas pagatavošanā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ķirbju biezeni puto kopā ar svaigo sieru, iebiezināto pienu un uzbriedinātu, sildot izšķīdinātu želatīnu.

    Pievieno kanēli un rīvētu muskatriekstu.

    Atsevišķi saputo saldo krējumu un iemaisa ķirbja un svaigā siera putojumā.

    Kārto glāzītēs un dekorē ar sadrupinātiem cepumiem.

    Ķirbju krēms ar svaigo sieru un putukrējumu
    Foto: DELFI

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form