Ķirbju krēms ar svaigo sieru un putukrējumu
Foto: DELFI
3.2500 4
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu

Maigs un gaisīgs deserts, kas gan nesader ar apņemšanos šogad beidzot notievēt. Ja skapjaugšā aizķēries kāds ķirbis, griez to pušu un pēc krēma pagatavošanas izmanto atlikušo ogu un iebiezināto pienu sulīgas kūkas pagatavošanā.

Ķirbju biezeni puto kopā ar svaigo sieru, iebiezināto pienu un uzbriedinātu, sildot izšķīdinātu želatīnu.

Pievieno kanēli un rīvētu muskatriekstu.

Atsevišķi saputo saldo krējumu un iemaisa ķirbja un svaigā siera putojumā.

Kārto glāzītēs un dekorē ar sadrupinātiem cepumiem.

Ķirbju krēms ar svaigo sieru un putukrējumu
Foto: DELFI

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form