Foto: Shutterstock
Kad maltīti gribas papildināt ar ko svaigu un veselīgu, pagatavo šos atspirdzinošos ķirbju un ābolu salātus ar kraukšķīgām ķirbju sēkliņām.
15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
500 gķirbis3 āboli2 burkāni1 gab.citrons3 ĒKmedus1 saujaķirbju sēklas

Sagatavošana

1

Svaigu ķirbi un nomizotus ābolus, burkānus sarīvē uz sakņu rīves. Bļodā sajauc ķirbi ar āboliem.

2

Skābumam piespiež citrona (vai apelsīna) sulu, bet saldumam pievieno medu. Samaisa.

3

Sakarsē pannu bez taukvielām. Uzber ķirbju sēklas un ik pa brīdim apmaisot, apgrauzdē tās zeltaini brūnas.

4

Apgrauzdētās sēklas iemaisa salātos un pasniedz.

Ja vēlas, salātus var papildināt arī ar apelsīniem, rozīnēm, valriekstiem un žāvētām dzērvenēm.

Iesūtīja: XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!