
Loading...
Sastāvdaļas
750 g
750 g liesa gaļa
liesa gaļa750 g
750 g kartupeļi
kartupeļi300 g
300 g puravi
puravi1 l
1 l buljons
buljons1 ĒK
1 ĒK paprikas pulveris
paprikas pulveris1 TK
1 TK cukurs
cukurs750 g
750 g ķirbji
ķirbji300 g
300 g tomāti
tomāti50 g
50 g sviests
sviests sāls
sāls pipari
pipari1 TK
1 TK ķimenes
ķimenes pētersīļi
pētersīļiĶirbju sautējums ar gaļu - sātīgai pusdienu vai vakariņu maltītei.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Gaļu, ķirbjus, kartupeļus un nomizotus tomātus sagriež gabalos, puravu - ripās.
Apcep gaļu, pievieno dārzeņus, pasautē, pielej buljonu, pieliek garšvielas.
Sautē 30 minūtes, nogaršo, vai nepieciešama sāls. Pārkaisa ar pētersīļiem.
Piezīmes:Recepte - revolūcija manā izpratnē par ķirbju ēdieniem. Izcili garšīgi!
Iesūtīja: Nora
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.