Ķirbju un gaļas sautējums
Foto: Shutterstock
3.3333 3
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
750 g
750 g liesa gaļa
liesa gaļa
750 g
750 g kartupeļi
kartupeļi
300 g
300 g puravi
puravi
1 l
1 l buljons
buljons
1 ĒK
1 ĒK paprikas pulveris
paprikas pulveris
1 TK
1 TK cukurs
cukurs
750 g
750 g ķirbji
ķirbji
300 g
300 g tomāti
tomāti
50 g
50 g sviests
sviests
 
sāls
sāls
 
pipari
pipari
1 TK
1 TK ķimenes
ķimenes
 
pētersīļi
pētersīļi
  • Dārzeņu ēdieni
  • Sautējumi
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ķirbju sautējums ar gaļu - sātīgai pusdienu vai vakariņu maltītei.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu, ķirbjus, kartupeļus un nomizotus tomātus sagriež gabalos, puravu - ripās.

    Apcep gaļu, pievieno dārzeņus, pasautē, pielej buljonu, pieliek garšvielas.

    Sautē 30 minūtes, nogaršo, vai nepieciešama sāls. Pārkaisa ar pētersīļiem.

    Piezīmes:Recepte - revolūcija manā izpratnē par ķirbju ēdieniem. Izcili garšīgi!

    Iesūtīja: Nora

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form