Ķirbju un puravu krēmzupa
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sātīgai maltītei pagatavota ķirbju - puravu krēmzupa.

Katliņā sviestā apbrūnina sagrieztus puravus, uzber gabaliņos sagrieztu ķirbi, uzlej ūdeni tā, lai ir apmēram 1 cm pāri ķirbjiem, pieliek buljona kubiņu un vāra mīkstus.

Nokāš, sablenderē, pamazām pievienojot saldo krējumu un dilles, sāli pēc garšas.

Ja vēlas šķidrāku, pielej nokāsto šķidrumu.

Ja vēlas, lai zupai ir eksotiskāka garša, vārīšanas procesa laikā var pierīvēt gabaliņu ingvera un pievienot čili pēc garšas.

Iesūtīja: Agija

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form