Foto: Shutterstock
Sātīgai maltītei pagatavota ķirbju - puravu krēmzupa.
25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

ķirbis puravs sviests buljona kubiņš saldais krējums dilles sāls

Sagatavošana

1

Katliņā sviestā apbrūnina sagrieztus puravus, uzber gabaliņos sagrieztu ķirbi, uzlej ūdeni tā, lai ir apmēram 1 cm pāri ķirbjiem, pieliek buljona kubiņu un vāra mīkstus.

2

Nokāš, sablenderē, pamazām pievienojot saldo krējumu un dilles, sāli pēc garšas.

3

Ja vēlas šķidrāku, pielej nokāsto šķidrumu.

Ja vēlas, lai zupai ir eksotiskāka garša, vārīšanas procesa laikā var pierīvēt gabaliņu ingvera un pievienot čili pēc garšas.

Iesūtīja: Agija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!