25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
ķirbis puravs sviests buljona kubiņš saldais krējums dilles sāls
Sagatavošana
1
Katliņā sviestā apbrūnina sagrieztus puravus, uzber gabaliņos sagrieztu ķirbi, uzlej ūdeni tā, lai ir apmēram 1 cm pāri ķirbjiem, pieliek buljona kubiņu un vāra mīkstus.
2
Nokāš, sablenderē, pamazām pievienojot saldo krējumu un dilles, sāli pēc garšas.
3
Ja vēlas šķidrāku, pielej nokāsto šķidrumu.
Ja vēlas, lai zupai ir eksotiskāka garša, vārīšanas procesa laikā var pierīvēt gabaliņu ingvera un pievienot čili pēc garšas.
Iesūtīja: Agija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit