Ķirbju un saldā kartupeļa krēmzupa ar ceptām sēnēm vai vistas fileju
Foto: Tasty For Me publicitātes foto
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Veģetārajā variantā šo krēmzupu pasniedz ar ceptām sēnēm, bet var izmantot arī apceptas vistas filejas gabaliņus. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta "Tasty For Me" saimniece Sandra.

Katliņā ielej ūdeni, tajā liek gabalos sagrieztu ķirbi un vāra, līdz tas ir mīksts. Kad gatavs, nogriež uguni un atstāj ar visu ūdeni.

Atsevišķā katlā izvāra saldo kartupeli. Uz pannas apcep rupji sakapātu ķiploku un sarīvētu ingveru.

Tad visu pievieno katlā, kur ķirbis. Pielej saldo krējumu. Pieber sāli. Visu sablendē viendabīgā masā. Var ar rokas blenderi, var pārliet lielajā blenderī, ja taisa mazāku daudzumu.

Servē bļodiņā un pasniedz ar apceptām sēnēm vai vistas filejas gabaliņiem.

Pārkaisa ar ķirbju un saulespuķu sēkliņām un zaļumiem.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form