Ķirbju un saldā kartupeļa krēmzupa ar ceptām sēnēm vai vistas fileju
Foto: Tasty For Me publicitātes foto
0 0
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1.2 kg
1.2 kg ķirbja mīkstums
ķirbja mīkstums
1
1 liels saldais kartupelis
liels saldais kartupelis
8 TK
8 TK svaigs ingvers, smalki sarīvēts
svaigs ingvers, smalki sarīvēts
8
8 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
8 ĒK
8 ĒK saldais krējums
saldais krējums
400 ml
400 ml ūdens
ūdens
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
PASNIEGŠANAI
 
šampinjoni vai vistas fileja
šampinjoni vai vistas fileja
 
eļļa apcepšanai
eļļa apcepšanai
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
 
timiāns
timiāns
 
ķirbju sēklas
ķirbju sēklas
 
saulespuķu sēklas
saulespuķu sēklas
  • Biezzupas un krēmzupas
  • Dārzeņu zupas
  • Sēņu zupas
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Veģetārajā variantā šo krēmzupu pasniedz ar ceptām sēnēm, bet var izmantot arī apceptas vistas filejas gabaliņus. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta "Tasty For Me" saimniece Sandra.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katliņā ielej ūdeni, tajā liek gabalos sagrieztu ķirbi un vāra, līdz tas ir mīksts. Kad gatavs, nogriež uguni un atstāj ar visu ūdeni.

    Atsevišķā katlā izvāra saldo kartupeli. Uz pannas apcep rupji sakapātu ķiploku un sarīvētu ingveru.

    Tad visu pievieno katlā, kur ķirbis. Pielej saldo krējumu. Pieber sāli. Visu sablendē viendabīgā masā. Var ar rokas blenderi, var pārliet lielajā blenderī, ja taisa mazāku daudzumu.

    Servē bļodiņā un pasniedz ar apceptām sēnēm vai vistas filejas gabaliņiem.

    Pārkaisa ar ķirbju un saulespuķu sēkliņām un zaļumiem.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form