
Loading...
Sastāvdaļas
0,5 l
0,5 l ķirbju biezenis
ķirbju biezenis2 TK
2 TK želatīns
želatīns0,5 gab.
0,5 gab. citrona sula
citrona sula cukurs
cukursĶirbju uzputenis jāpamēģina, lai saprastu - cik tas ir gardi.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Ķirbja biezenim pievieno uzbriedinātu, izkausētu želatīnu, citrona sulu, cukuru pēc garšas.
Masu ieliek ledusskapī, lai sāk recēt, kā sāk recēt tā ņem laukā un puto līdz veidojas čaugana masa.
Liek traukā, atdzesē.
Pasniedz ar aukstu pienu.
Iesūtīja:
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.