Ķirbju uzputenis
Foto: Shutterstock
1.8889 9
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
0,5 l
0,5 l ķirbju biezenis
ķirbju biezenis
2 TK
2 TK želatīns
želatīns
0,5 gab.
0,5 gab. citrona sula
citrona sula
 
cukurs
cukurs
  • Buberti un uzpūteņi
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Ķirbju uzputenis jāpamēģina, lai saprastu - cik tas ir gardi.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ķirbja biezenim pievieno uzbriedinātu, izkausētu želatīnu, citrona sulu, cukuru pēc garšas.

    Masu ieliek ledusskapī, lai sāk recēt, kā sāk recēt tā ņem laukā un puto līdz veidojas čaugana masa.

    Liek traukā, atdzesē.

    Pasniedz ar aukstu pienu.

    Iesūtīja:
    Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form