Ķiršu fondī
Foto: DELFI
2.0000 2
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ķiršu fondī pasniedzams ar šokolādes vai mandeļu cepumiem.

Visas sastāvdaļas liek fondī katlā un vāra 15 minūtes.

Tad sasmalcina blenderī vai mikserī, līdz veidojas viendabīga masa.

Pasniedz.

Iesūtīja: Ieva

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form