
Ķiršu kompots, kas noderēs kūkām, saldajiem ēdieniem vai vienkārši tāpat, lai panašķētos.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
No ūdens un cukura uzvāra sīrupu.
Pa to laiku ogas sapilda burkās. Kad sīrups gatavs, pārlej to ķiršiem.
Burkas aizvāko, sasedz un ļauj nostāvēties 12 stundas. Pēc tam nolej no ogām šķidrumu, to uzvāra vēlreiz un pārlej atkal ķiršiem. Burkas vāko ciet ar metāla vāciņiem.
Iesūtīja: Lāse
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.