Ķiršu sula
Foto: Shutterstock
3.5000 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Aromātiska ķiršu sula pieliekamā krājumu papildināšanai.

Atkaulotiem ķiršiem uzber citronskābi, visu kārtīgi sapaida ar rokām, pārlej ar ūdeni un noliek uz diennakti.

Nākamajā dienā nokāš šķidrumu un liek klāt cukuru. Uzvāra sulu un salej sterilizētās pudelēs.

Iesūtīja: ilisa

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form