Ķiršu sula
Foto: Shutterstock
3.5000 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
3 l
3 l ķirši
ķirši
3 ĒK
3 ĒK citronskābe
citronskābe
2 l
2 l ūdens
ūdens
1 kg
1 kg cukurs
cukurs
  • Kompoti un sulas ziemai
  • Pasaules Virtuve
  • Aromātiska ķiršu sula pieliekamā krājumu papildināšanai.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Atkaulotiem ķiršiem uzber citronskābi, visu kārtīgi sapaida ar rokām, pārlej ar ūdeni un noliek uz diennakti.

    Nākamajā dienā nokāš šķidrumu un liek klāt cukuru. Uzvāra sulu un salej sterilizētās pudelēs.

    Iesūtīja: ilisa

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form