Ķiršu zupa peldošajām salām vai klimpām
Foto: DELFI
5.0000 2
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
375 g
375 g ķirši
ķirši
50 g
50 g cukurs
cukurs
 
kanēlis
kanēlis
1 ĒK
1 ĒK citronu sula
citronu sula
 
citrona miziņa
citrona miziņa
1 ĒK
1 ĒK kartupeļu milti
kartupeļu milti
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Romantiskas vakariņas
  • Saldās zupas
  • Pasaules Virtuve
  • Ķiršu zupa ļoti garda ar mandeļu cepumiem, peldošajām salām, bubertam vai klimpām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Ķiršus(svaigus vai saldētus) nomazgā un izņem kauliņus.

    Katliņā ielej 3/4 l ūdens, pievieno cukuru, kanēli, citrona miziņu, ieliek ķiršus un vāra, līdz ogas mīkstas.

    Lēni maisot, pielej aukstā ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti, uzvāra un noņem no uguns. Zupu var pasniegt gan siltu, gan aukstu.

    Iesūtīja: Dace P

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form