Saldā ķiršu zupa ar skābo krējumu
Foto: Shutterstock
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g ķirši
ķirši
500 ml
500 ml ķiršu sula
ķiršu sula
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
 
kanēļa standziņa
kanēļa standziņa
1 šķēle
1 šķēle citrons
citrons
240 ml
240 ml skābais krējums
skābais krējums
2-3 ĒK
2-3 ĒK cukurs
cukurs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Viegla vasaras maltīte
  • Saldās zupas
  • Pasaules Virtuve
  • Pasakaini gards un vienkārši pagatavojams deserts – ķiršu zupa. Vajadzēs vien skābos ķiršus savā sulā, mazliet skābā krējuma un lielākā daļa produktu jau ir. Izmanto svaigus skābos ķiršus un ķiršu sulu vai savā sulā konservētus ķiršus bez kauliņiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katliņā saber ķiršus un pārlej ar ķiršu sulu. Pievieno sāli, kanēļa standziņu, citrona šķēli un cukuru. Ļauj šķidrumam sākt burbuļot, tad vāra uz lēnas uguns aptuveni 5 minūtes vai nedaudz ilgāk.

    Pēc tam nelielā bļodā kārtīgi samaisa skābo krējumu un kausiņu ar karsto ķiršu sulu. Katliņu ar ķiršiem noņem no plīts un iemaisa ķiršu zupā skābā krējuma masu.

    Zupu atdzesē un pasniedz.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form