Klasiska rabarberu plātsmaize ar mannas mīklu
Foto: Privātais arhīvs
3.8571 14
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
1 glāze manna
manna
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
1 glāze
1 glāze kefīrs
kefīrs
Pildījumam:
 
rabarberi
rabarberi
 
cukurs
cukurs
Pārliešanai:
2 ĒK
2 ĒK krējums
krējums
2 ĒK
2 ĒK cukurs
cukurs
1 gab.
1 gab. olas
olas
 
kanēlis
kanēlis
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Plātsmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Rabarberu laika klasika - sulīga plātsmaize ar kanēlīgu krējuma kārtiņu.

    Mīklu samaisa, ielej cepamajā pannā - pāri ber sagrieztus rabarberus, pārkaisa cukuru.

    Pāri pārlej maisījumu - krējums, samaisīts ar cukuru un olu.

    Pārkaisa ar kanēli un cep, līdz maliņas paliek zeltainas un cietas.

    Pēc izņemšanas no plīts ļauj 5-7 min pastāvēt, tikai tad griež gabalos.

    Iesūtīja: Vina

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form