Foto: Privātais arhīvs
Rabarberu laika klasika - sulīga plātsmaize ar kanēlīgu krējuma kārtiņu.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1 glāzemanna1 glāzecukurs1 glāzekefīrs rabarberi cukurs2 ĒKkrējums2 ĒKcukurs1 gab.olas kanēlis

Sagatavošana

1

Mīklu samaisa, ielej cepamajā pannā - pāri ber sagrieztus rabarberus, pārkaisa cukuru.

2

Pāri pārlej maisījumu - krējums, samaisīts ar cukuru un olu.

3

Pārkaisa ar kanēli un cep, līdz maliņas paliek zeltainas un cietas.

4

Pēc izņemšanas no plīts ļauj 5-7 min pastāvēt, tikai tad griež gabalos.

Iesūtīja: Vina

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!