40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 glāzemanna1 glāzecukurs1 glāzekefīrs rabarberi cukurs2 ĒKkrējums2 ĒKcukurs1 gab.olas kanēlis
Sagatavošana
1
Mīklu samaisa, ielej cepamajā pannā - pāri ber sagrieztus rabarberus, pārkaisa cukuru.
2
Pāri pārlej maisījumu - krējums, samaisīts ar cukuru un olu.
3
Pārkaisa ar kanēli un cep, līdz maliņas paliek zeltainas un cietas.
4
Pēc izņemšanas no plīts ļauj 5-7 min pastāvēt, tikai tad griež gabalos.
Iesūtīja: Vina
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit