Klasiska rabarberu plātsmaize ar mannas mīklu
Foto: Privātais arhīvs
4.0000 18
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
1 glāze manna
manna
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
1 glāze
1 glāze kefīrs
kefīrs
Pildījumam:
 
rabarberi
rabarberi
 
cukurs
cukurs
Pārliešanai:
2 ĒK
2 ĒK krējums
krējums
2 ĒK
2 ĒK cukurs
cukurs
1 gab.
1 gab. olas
olas
 
kanēlis
kanēlis
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Plātsmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Rabarberu laika klasika - sulīga plātsmaize ar kanēlīgu krējuma kārtiņu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Mīklu samaisa, ielej cepamajā pannā - pāri ber sagrieztus rabarberus, pārkaisa cukuru.

    Pāri pārlej maisījumu - krējums, samaisīts ar cukuru un olu.

    Pārkaisa ar kanēli un cep, līdz maliņas paliek zeltainas un cietas.

    Pēc izņemšanas no plīts ļauj 5-7 min pastāvēt, tikai tad griež gabalos.

    Iesūtīja: Vina

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form