
Rabarberu laika klasika - sulīga plātsmaize ar kanēlīgu krējuma kārtiņu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Mīklu samaisa, ielej cepamajā pannā - pāri ber sagrieztus rabarberus, pārkaisa cukuru.
Pāri pārlej maisījumu - krējums, samaisīts ar cukuru un olu.
Pārkaisa ar kanēli un cep, līdz maliņas paliek zeltainas un cietas.
Pēc izņemšanas no plīts ļauj 5-7 min pastāvēt, tikai tad griež gabalos.
Iesūtīja: Vina
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.