Klasiskā siera kūka
Foto: Shutterstock
3.8846 52
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Klasiskā siera kūka, ko var pagatavot arī ikdienai.

Cepumus sasmalcina līdz rīvmaizes konsistencei.Pievieno sviestu, maisa, kamēr masa ir vienmērīga.

Šo masu vienmērīgi izklāj pa 21 cm kūkas veidnes malām un uz dibena (var izmantot, piemēram, glāzi ar plakanu dibenu). Apsedz un ledusskapī saldē 30 minūtes, kamēr stingra.

Pa to laiku sieru ar mikseri kuļ, kamēr tas kļūst vijīgs, pievieno kondensēto pienu, miziņu un sulu, puto, kamēr masa vienmērīga.

Želatīnu izšķīdina, nedaudz karsējot (piemēram, ūdens peldē), tad atdzesētu pievieno siera masai.

Siera masu lej veidnē un ledusskapī atdzesē 3 stundas vai pa nakti.

P.s. Šī ļoti garšīga, tikai es cepu ar mellenēm, nevis avenēm. Un svara vērošanas cēla mērķa dēļ cepu ar biezpienu, taču ar krējumsieru noteikti būs garšīgāk. Un cepumu vietā izmantoju sadrupinātu tortes biskvītu, starp citu, nebija nemaz slikti.

Iesūtīja: Babs

Source

Tasty

Tags

Siera kūkas Bērnu ballītes ēdieni Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei Bez termiskas apstrādes Cepumi Citronu sula Filadelfijas siers Iebiezinātais piens Sviests Želatīns Ūdens Kūkas bez cepšanas Tortes un kūkas Pasniegt atdzesētu viegli
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form