Foto: Shutterstock
Ziemas sezonas klasiskais karstvīns ar kanēli un krustnagliņām.
20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
0.5 gab.citrons0.5 gab.apelsīns700 gsarkanvīns50 mlkonjaks2 ĒKcukurs šķipsnamuskatrieksts4 gab.kanēļa standziņas4 gab.krustnagliņas

Sagatavošana

1

Ielej vīnu katliņā. Pievieno cukuru un garšvielas, izņemot kanēli.

2

Liec katliņu uz uguns un lēnām karsē. Pa to laiku ātri sagriez augļus šķēlēs un liec klāt vīnam. Visu karsē, bet neuzvāri, citādi vīns zaudēs savu smalko garšu.

3

Kad telpā sāk izplatīties patīkama smarža, nogriež uguni. Ļauj vīnam vēl nedaudz ievilkties, pasniedz ar siltu kanēļa standziņu.

4

Ja vēlies, atšķaidi ar karstu ūdeni vai tēju.

Iesūtīja: VecPoga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!