Klasiskais karstvīns
Foto: Shutterstock
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Ziemas sezonas klasiskais karstvīns ar kanēli un krustnagliņām.

Ielej vīnu katliņā. Pievieno cukuru un garšvielas, izņemot kanēli.

Liec katliņu uz uguns un lēnām karsē. Pa to laiku ātri sagriez augļus šķēlēs un liec klāt vīnam. Visu karsē, bet neuzvāri, citādi vīns zaudēs savu smalko garšu.

Kad telpā sāk izplatīties patīkama smarža, nogriež uguni. Ļauj vīnam vēl nedaudz ievilkties, pasniedz ar siltu kanēļa standziņu.

Ja vēlies, atšķaidi ar karstu ūdeni vai tēju.

Iesūtīja: VecPoga

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form