Klasiskie makaroni ar sieru
Foto: Santa Maria
3.8333 6
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g makaroni (pēc izvēles)
makaroni (pēc izvēles)
2 TK
2 TK sāls
sāls
400 ml
400 ml saldais krējums
saldais krējums
4 TK
4 TK Santa Maria piedevas makaroniem vai Pasta Rossa dzirnaviņās
Santa Maria piedevas makaroniem vai Pasta Rossa dzirnaviņās
50 g
50 g rīvēts siers
rīvēts siers
50 g
50 g Parmezāna siers
Parmezāna siers
3
3 ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
2
2 vidēji lieli sīpoli
vidēji lieli sīpoli
50 g
50 g maigas sinepes
maigas sinepes
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
50 g
50 g sviests
sviests
4 TK
4 TK Santa Maria Čederas siera mērce
Santa Maria Čederas siera mērce
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Ikdienas maltītei
  • Makaronu ēdieni
  • Makaronu sacepumi
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Pajautājiet jebkuram bērnam, kas ir viņa mīļākais ēdiens, ja neskaita kartupeļu frī! Atbilde būs - makaroni ar sieru! Un arī visparastākos makaronus ar sieru var pagatavot tā, ka maltīte būs izsmalcināta un to novērtēs arī īsti gardēži. Pie darba!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Vāra makaronus sālsūdenī līdz al dente gatavībai. Sasmalcina ķiplokus un sīpolus un nedaudz apcep sviestā. Pārlej ar saldo krējumu, pievieno Santa Maria piedevu makaroniem un sinepes. Karsē, līdz mērce kļūst biezāka.

    Mērci lej pārtikas smalcinātājā, pievieno rīvētā siera un Parmas siera, visu samaļ. Šim darbam var izmantot arī rokas blenderi.

    Uzvārītos makaronus liek karstumizturīgā traukā, pārlej ar mērci, liek sakarsētā krāsnī un cep aptuveni desmit minūtes. Pārlej ar Čederas siera mērci un pārkaisa ar atlikušo sieru. Turpina cept, līdz siers ir izkusis un kļuvis zeltaini brūns.

    Izbaudiet!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form