60Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
125 gkviešu milti125 gpiens50 gsaldais krējums gab.olas25 gcukurs1 gab.paciņa vaniļas cukurs eļļa pūdercukurs
Sagatavošana
1
Olas sakuļ ar cukuru, sāli, garšvielām, pienu, pievieno izsijātus kviešu miltus un samaisa.
2
Masai pielej saldu krējumu, izmaisa, lai būtu šķidra, vienmērīga mīkla. Mīklai ļauj 25-30 minūtes uzbriest.
3
Sakarsētā eļļā liek cepumu veidnīti un sakarsē. Pēc tam iemērc mīklā, lai mīkla nepārklātu veidnītes virsu, liek taukos un vāra cepumus gaiši dzeltenus.
4
Tad veidnīti no trauka izņem, cepumu liek uz sietiņa vaj sūk]a papīra (lai tauki notek).
5
Atdzisušus cepumus pārkaisa ar pūdercukuru.
Saldu krējumu var aizvietot ar kausētu sviestu.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit