Knapsieriņi
Foto: Shutterstock
3.5000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg mājas biezpiens
mājas biezpiens
35-40 g
35-40 g sāls
sāls
1 šķipsna
1 šķipsna ķimenes
ķimenes
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mājās gatavots siers
  • Pasaules Virtuve
  • Gardie knapsieriņi ar pelējuma kārtiņu - iz senču pavārmākslas gudrībām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Biezpienu apsedz un trīs četras dienas patur siltā vietā, lai nedaudz appelē.

    Tad samīca, līdz masa kļūst mīksta un vijīga.

    Pieber sāli un ķimenes, veido konusa formas sieriņus. Tos kārto uz dēlīša un apsedz ar blīvu kokvilnas audumu vai papīru. Kad sieriņi appelē, tos novieto siltā vietā, lai apkalst.

    Pasniedz uz sviestmaizēm.

    Ja vēlas, biezpiena masu sadala vairākās daļās un ķimeņu vietā pieber sasmalcinātus ķiplokus, puravus, papriku vai tomātus. Garšīgi arī ar sasmalcinātu svaigu gurķu gabaliņiem. Ar šādām piedevām gatavotus sieriņus ēd uzreiz pēc pagatavošanas.

    Iesūtīja: runchpele

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form