Knapsieriņi
Foto: Shutterstock
3.5000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
35-40 g
1 šķipsna

Gardie knapsieriņi ar pelējuma kārtiņu - iz senču pavārmākslas gudrībām.

Biezpienu apsedz un trīs četras dienas patur siltā vietā, lai nedaudz appelē.

Tad samīca, līdz masa kļūst mīksta un vijīga.

Pieber sāli un ķimenes, veido konusa formas sieriņus. Tos kārto uz dēlīša un apsedz ar blīvu kokvilnas audumu vai papīru. Kad sieriņi appelē, tos novieto siltā vietā, lai apkalst.

Pasniedz uz sviestmaizēm.

Ja vēlas, biezpiena masu sadala vairākās daļās un ķimeņu vietā pieber sasmalcinātus ķiplokus, puravus, papriku vai tomātus. Garšīgi arī ar sasmalcinātu svaigu gurķu gabaliņiem. Ar šādām piedevām gatavotus sieriņus ēd uzreiz pēc pagatavošanas.

Iesūtīja: runchpele

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form